Maak Kennis Met Tennis ( MKMT) Info

 

Vanaf maandag 17 april en donderdag 20 april starten de zomerlessen bij TV De Greveling. De tennislessen worden dit seizoen gegeven door Mariëlle Kruis van tennisschool Racketlife. Wil je kijken of tennis een geschikte sport is voor jou dan bieden we je in samenwerking met de tennisschool een aantrekkelijk aanbod aan. Je kunt middels dit MKMT aanbod als volwassene eerst 6 lessen of als jongere vanaf 5 jaar 2 lessen volgen. Maak je hier gebruik van, vul dan onderstaande aanvraagformulier in en mail dat naar [email protected]  of lever het in op onderstaand adres.

Voor senioren kosten deze lessen € 50,00. Voor de jeugd zijn de eerste 2 lessen gratis. Je wordt nog niet lid van onze vereniging, maar wellicht vind je het zo leuk dat je na de kennismaking door wilt gaan. Besluit je verder te gaan met de zomerlessen dan betaal je als senior voor de volgende 10 lessen € 98,50 en als jongere voor de volgende 14 lessen € 120,00. Besluit je na de zomerlessen door te gaan met de winterlesssen dan wordt je vanaf dat moment aspirant lid van onze vereniging voor een bedrag van slechts € 35,00 voor senioren en € 15,00 voor junioren. Besluit je dan ook lid te worden van de KNLTB omdat je deel wilt nemen aan competities of toernoooien dan kost dat € 19,00 extra.
Vanaf volgend jaar ben je volwaardig lid van onze verenging en betaal je de voor jouw geldende contributie.

Vanaf 15 maart tot uiterlijk 2 april kun je je opgeven voor de MKMT lessen via onderstaand inschrijfformulier: Bestand downloaden > Downloads bestand openen > Bewerken inschakelen


Het formulier graag inleveren bij Berty van Rees Vellinga, Jasker 12, Oudehaske

2023 MKMT aanvrg.form. Zomer 2023 MKMT stap 1.docx

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

n.v.t.

Tennispark TV de Greveling

Toel 19
8465 RL Oudehaske

KVK-nummer

40003485