Kantinezaken

Kantinezaken

In onze gezellige kantine is het goed toeven na een partijtje tennis. Bij zomerse avonden is ook het overdekte, verwarmde terras een geliefde plek om nog even na te zitten. Een verfrissend drankje is na de gepleegde inspanning zeer welkom. De exploitatie van de kantine wordt door de vereniging in eigen beheer uitgevoerd en mede daardoor kan TV de Greveling de prijzen laag houden. 

Kantinerooster

De kantine is alleen geopend tijdens competitiewedstrijden of toernooiavonden. Kantinediensten worden tijdens de KNLTB competitie door de teams zelf ingevuld. Tijdens de wintercompetitie en toernooien wordt een kantinerooster door de organisatie opgesteld.

Betaling consumpties

Genoten consumpties kunnen uitsluitend door middel van pinbetaling worden afgerekend. 

Instructie Verantwoord Alcohol schenken

De Drank- en Horecawet schrijft voor dat verenigingen die alcohol schenken en daarvoor een vergunning hebben (en die hebben wij), over gekwalificeerd barpersoneel moeten beschikken. Daarom ontwikkelde de KNLTB enkele jaren geleden in samenwerking met NOC*NSF en andere sportbonden de IVA. De IVA wordt gratis online aangeboden aan (potentiële) barmedewerkers.

Hoe werkt het?

In de IVA lees je wat een barvrijwilliger moet weten om verantwoord alcohol te kunnen schenken. Als je die informatie hebt gelezen en bekeken, wordt je kennis getoetst aan de hand van twintig vragen. Slaag je voor de toets, dan kan je direct je certificaat printen. Daarnaast wordt je nog een certificaat gemaild. De Greveling houdt een registratie bij van gekwalificeerde barmedewerkers.

Pak je verantwoordelijkheid en kwalificeer jezelf! Het is niet moeilijk en het hoeft maar één keer.

Ga naar de website van NOC*NSF. Op deze website zie je een menu met 5 tabbladen. De eerste 2 tabbladen (-Over IVA- en -Voor wie-) dienen ter inleiding. Op het derde tabblad "Wat je moet weten" staat in feite alle informatie die je nodig hebt om succesvol door de test te komen. Deze informatie is verdeeld in 4 onderdelen:

  •        Feiten over alcohol
  •        Alcohol en wetgeving
  •        Voorkomen alcoholmisbruik
  •        Nee-verkopen

Over elk van deze 4 onderdelen is een pagina met informatie opgenomen met wat korte filmpjes van 1 tot 3 minuten per filmpje. Neem deze pagina's door. Afhankelijk van je leessnelheid kost dit je totaal ongeveer 20 minuten.

Daarna kun je op het vierde tabblad (-Doe de test-) de test gaan maken. Voordat je die test daadwerkelijk maakt, wordt je gevraagd om je gegevens in te vullen. Daarbij is het van belang dat je bij het e-mailadres van de barverantwoordelijke, e-mailadres: [email protected] invult (de naam van de vereniging is officieel Tv de Greveling, en we zijn natuurlijk aangesloten bij de KNLTB). Bij de naam van de barverantwoordelijke vul je Marian Bakker in. Het e-mailadres ondernemingsdossier kun je open laten.

Vervolgens kan je aan de test beginnen. Je krijgt 20 meerkeuzevragen waarvan je er tenminste 16 goed moet hebben.

Succes! En heel erg bedankt voor het invullen.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

n.v.t.

Tennispark TV de Greveling

Toel 19
8465 RL Oudehaske

KVK-nummer

40003485