Baan reserveren met behulp van de KNLTB ClubApp

Zoals jullie wellicht al gezien hebben is onze website daar inmiddels onderdeel van. Nu is de tijd gekomen om het mooiste onderdeel van dit pakket in gebruik te nemen: de KNLTB Club App. Met deze App is het mogelijk om op afstand een baan te reserveren en is het dus niet meer noodzakelijk om Marian hiervoor een berichtje te sturen. In de App kun je tot twee dagen van te voren een baan reserveren. Na een reservering wordt de baan geblokkeerd en kunnen andere leden zien of er nog een baan beschikbaar is op het tijdstip dat zij willen tennissen. In de toekomst zullen we ook andere mogelijkheden van de App in gebruik nemen, zoals de bardienstplanner als de kantine weer open mag. Indien daar animo voor is kan ook de laddercompetitie wellicht een mooie aanvulling zijn om eens tegen iemand anders dan je vaste tennismaatje te tennissen.

Je kunt de KNLTB ClubApp (zie afbeelding) downloaden op je telefoon vanuit de Play Store voor Android telefoons en de App Store voor de Iphones. Als je de App hebt geïnstalleerd kun je inloggen met je KNLTB lidnummer en dan vervolgens met de wachtwoord vergeten functie een wachtwoord aanmaken. Dit hoeft slechts eenmalig, de volgende keer dat je de App opstart is die direct beschikbaar om een baan te reserveren of om het laatste nieuws vanuit de club te bekijken.  

Voorbeeld: hieronder zie je dat op maandagavond vanaf 18.10 uur baan 1 en 2 in gebruik zijn voor tennislessen. Zie je een + dan kun je  daar een baan reserveren.

Heb je geen mobiele telefoon of vind je dat digitale gedoe allemaal te ingewikkeld en/of omslachtig neem dan voor het reserveren van een baan even contact op met Jan van den Berg. (06-12527093).  

We wensen jullie veel tennisplezier.   namens het Bestuur  van TV de Greveling    

Met vriendelijke groet, Jan van den Berg   

 KNLTB ClubApp van IOS (Iphone) 

KNLTB ClubApp (Android)

 Homepage KNLTB ClubApp 

 Baan reserveren 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 29828266 (openingsuren kantine)

Tennispark TV de Greveling

Toel 19
8465 RL Oudehaske

KVK-nummer

40003485