Algemeen

Algemeen

Tennisvereniging De Greveling is in 1983 opgericht en gevestigd aan de Toel 19 in Oudehaske. De tennisvereniging is een stabiele vereniging met ruim 150 leden en aangesloten bij de KNLTB. Binnen de vereniging is ruimte voor alle leeftijden, van jeugd tot 55+ senioren. Afhankelijk van de vraag wordt er jaarlijks voor al deze leeftijdsgroepen diverse activiteiten georganiseerd.

Er wordt zowel recreatief als competitief getennist. De vereniging organiseert verschillende toernooien en neemt deel aan de competities van de KNLTB (zowel jeugd als senioren). Tevens hebben we in het winterseizoen een succesvolle wintercompetitie, waaraan zowel leden van TV de Greveling als niet-leden kunnen deelnemen.

Het tennispark beschikt over 4 all-weather banen. Deze banen zijn allemaal voorzien van energie zuinige LED-verlichting. Onze kantine*, de kleedruimtes en sanitaire voorzieningen zijn nagenoeg het gehele jaar geopend. Het overdekte terras is 's winters verwarmd. (* Uitsluitend geopend tijdens competities, toernooien en tossavonden).

Ook in de winterperiode kan er op de all-weather banen gespeeld worden. De all-weather banen blijven beschikbaar tot de vorst het spelen of op deze ondergrond onmogelijk maakt, of als er sprake is van "opdooi".

 

Faciliteiten

- 4 tennisbanen (all-weather) met LED-verlichting

- Sfeervol clubhuis

- Kleedkamers met douches

- Sanitaire voorzieningen

- Overdekt en verwarmd terras

- Voldoende gratis parkeergelegenheid


Bezoekadres:
Toel 19
8465 RL Oudehaske

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

n.v.t.

Tennispark TV de Greveling

Toel 19
8465 RL Oudehaske

KVK-nummer

40003485