Laatste nieuws

Kom tennissen in Oudehaske. Dat kan prima op de banen van TV de Greveling in Oudehaske. Het gehele jaar door ! Voor low budget tarieven. Meer info ? Neem contact op met de penningmeester, tel.: 06 5023 2858


 

Lees meer...


SponsorKliks

Lees meer...


Sponsor GRATIS onze club !

Lees meer...Ontvang Nieuwsbrief


Kantinezaken

 

In onze gezellige kantine is het goed toeven na een partijtje tennis. Bij zomerse avonden is ook het overdekte, verwarmde terras een geliefde plek om nog even na te zitten. Een verfrissend drankje is na de gepleegde inspanning zeer welkom. De exploitatie van de kantine wordt door de vereniging in eigen beheer uitgevoerd en mede daardoor kan De Greveling de prijzen laag houden. We hebben dan ook afgesproken dat ieder seniorlid eenmaal per jaar een kantinedienst (of een andere taak) voor zijn rekening neemt. Meerdere keren mag natuurlijk ook.


Aanmelding kantinediensten

Tijdens het ophalen van de tennispas kan iedereen die niet meespeelt in een competitieteam een voorkeursdatum invullen op de intekenlijsten voor de kantinediensten. Een ieder die zijn pas daarna nog niet afgehaald heeft zal persoonlijk worden benaderd om zijn of haar kantinedienst in te plannen. De competitieteams zullen ook dit jaar ieder weer een week toegewezen krijgen waarin dat team verantwoordelijk is voor de kantinediensten.

Kantinerooster

Na het afhalen van de tennispassen zullen de kantineroosters uitgedeeld worden aan de aanvoerders van de diverse competitieteams. De teams dienen de nog openstaande dagen zelf in te vullen en daarna de lijst in te leveren bij Marian Bakker.  

Betaling consumpties

Genoten consumpties kunnen uitsluitend door middel van pinbetaling worden afgerekend. 

 

Instructie Verantwoord Alcohol schenken

De Drank- en Horecawet schrijft voor dat verenigingen die alcohol schenken en daarvoor een vergunning hebben (en die hebben wij), over gekwalificeerd barpersoneel moeten beschikken. Daarom ontwikkelde de KNLTB enkele jaren geleden in samenwerking met NOC*NSF en andere sportbonden de IVA. De IVA wordt gratis online aangeboden aan (potentiële) barmedewerkers.

Hoe werkt het?

In de IVA lees je wat een barvrijwilliger moet weten om verantwoord alcohol te kunnen schenken. Als je die informatie hebt gelezen en bekeken, wordt je kennis getoetst aan de hand van twintig vragen. Slaag je voor de toets, dan kan je direct je certificaat printen. Daarnaast wordt je nog een certificaat gemaild. De Greveling houdt een registratie bij van gekwalificeerde barmedewerkers.

Pak je verantwoordelijkheid en kwalificeer jezelf! Het is niet moeilijk en het hoeft maar één keer.

Ga naar de website van NOC*NSF. Op deze website zie je een menu met 5 tabbladen. De eerste 2 tabbladen (-Over IVA- en -Voor wie-) dienen ter inleiding. Op het derde tabblad "Wat je moet weten" staat in feite alle informatie die je nodig hebt om succesvol door de test te komen. Deze informatie is verdeeld in 4 onderdelen:

 

.         Feiten over alcohol

♦         Alcohol en wetgeving

♦         Voorkomen alcoholmisbruik

♦         Nee-verkopen

Over elk van deze 4 onderdelen is een pagina met informatie opgenomen met wat korte filmpjes van 1 tot 3 minuten per filmpje. Neem deze pagina's door. Afhankelijk van je leessnelheid kost dit je totaal ongeveer 20 minuten.

Daarna kun je op het vierde tabblad (-Doe de test-) de test gaan maken. Voordat je die test daadwerkelijk maakt, wordt je gevraagd om je gegevens in te vullen. Daarbij is het van belang dat je bij het e-mailadres van de barverantwoordelijke, e-mailadres: jmstitchwork@home.nl invult (de naam van de vereniging is officieel Tv de Greveling, en we zijn natuurlijk aangesloten bij de KNLTB). Bij de naam van de barverantwoordelijke vul je Marian Bakker in. Het e-mailadres ondernemingsdossier kun je open laten.

Vervolgens kan je aan de test beginnen. Je krijgt 20 meerkeuzevragen waarvan je er tenminste 16 goed moet hebben.

Succes! En heel erg bedankt voor het invullen.