Laatste nieuws

Altijd al een balletje willen slaan ? Dat kan prima op de banen van TV de Greveling in Oudehaske. Het gehele jaar door ! Meer info ? Neem contact op met de penningmeester, tel.: 06 5023 2858


 

Lees meer...


SponsorKliks

Lees meer...


Sponsor GRATIS onze club !

Lees meer...Ontvang Nieuwsbrief


Vereniging


 

Een betrokken vereniging 

TV de Greveling is een tennisvereniging waar leden zich thuis voelen. Warmte en gezelligheid staan dan ook hoog in het vaandel. De vereniging dient als ontmoetingsplaats voor jong en oud, zowel recreatief als prestatief. Het uitgangspunt is dat onze enthousiaste en betrokken leden trots zijn bij ons te kunnen tennissen!

Om de betrokkenheid van de leden te kunnen waarborgen, werkt TV de Greveling al een aantal jaren met Tennisschool van de Ridder. Devlon van de Ridder verzorgt voor ons alles op het gebied van training.

Ieder jaar vindt in februari/ maart een algemene ledenvergadering plaats. Voor deze ledenvergadering krijgen alle leden door middel van een digitale Nieuwsbrief een uitnodiging. Bij de algemene ledenvergadering wordt door het bestuur het jaarprogramma en de begroting aan de leden ter goedkeuring voorgelegd. In deze jaarvergadering wordt door het bestuur eveneens verantwoording afgelegd over het voorgaande jaar, zowel financieel als inhoudelijk.