Laatste nieuws

Afgelopen zondag is er weer om de OranjeLing Cup gespeeld op de banen van TV Oranjewoud.

 

 

Lees meer...


SponsorKliks

Lees meer...


Vrijwilligers gezocht

Lees meer...


Sponsor GRATIS onze club !

Lees meer...Ontvang Nieuwsbrief


Met dank aan onze sponsoren

 

Heeft u ook interesse om sponsor te worden van onze gezellige tennisvereniging, stuur dan een mail naar: tennis@degreveling.nl

Op de home-pagina van de website worden afwisselend de sponsors getoond. Daarnaast is er een overzicht van alle sponsors op deze sponsorpagina. Met een eenvoudige klik op het bedrijfslogo wordt je doorgelinkt naar de bedrijfswebsite van de desbetreffende sponsor. Op deze manier kunnen sponsoren hun bedrijfsinformatie verspreiden. Alle info over sponsoring kunt u terugvinden onder de rubrieken "Mogelijkheden"en "Sponsorpakket 2019".

 

Hieronder vindt u onze sponsoren :  

  

 

 

Contact:

Bouwbedrijf H. Veenstra

Hasker Útgongen 2

8465 SJ Oudehaske

T: (0513) 67 74 65

E: info@bouwveenstra.nl

AX computer FIX richt zich speciaal op het midden- en kleinbedrijf, maar ook de particuliere computergebruiker is bij ons aan het goede adres.

Jousterweg 32
8466 RE Nijehaske
Tel: 0513-621859

 

 

 

Bedrijfsfitness Nederland B.V.
Abe Lenstra Boulevard 10
8448 JB Heerenveen

E-mail: info@bfnl.nl
Klantenservice: klantenservice@bfnl.nl
Internet: www.bedrijfsfitnessnederland.nl

  

Vrijwel alle specialisaties en verbijzonderingen op het gebied van fysiotherapie zijn vertegenwoordigd bij TIGRA Fysiotherapie in Heerenveen. Met 45 medewerkers onderscheidt het bedrijf zich in expertise en samenwerking waardoor vrijwel altijd een passende behandeling te vinden is.
Naast de specifieke expertise van iedere specialisatie zorgt de wijze van
samenwerking binnen TIGRA Fysiotherapie ook voor een grote mate van efficiëntie. Deze multidisciplinaire aanpak wordt door de cliënten dan ook erg gewaardeerd.      

 

 

 

 

 

inzet.nl maakt ondernemen makkelijker voor elke branche

Payroll, Uitzenden en de Flexpool via inzet.nl kan, naast optimale flexibiliteit, een behoorlijke besparing opleveren in jouw totale personeelskosten. In plaats van aparte facturen van de accountant, arbodienst, verzekering en het pensioenfonds worden alle werkgeversverplichtingen voortaan teruggebracht tot één inkoopfactuur.

inzet.nl biedt jou meer. Je krijgt ook de service waar je recht op hebt. Direct een bekwaam persoon aan de lijn. Binnen één dag antwoord op uw e-mail. Gewoon ouderwets hard rennen voor de klant, dat vinden wij normaal. Een specialist met top-service, dát is onze strategie.

Tel. 0513-201002                               E-mail: info@inzet.nl 

Technisch bedrijf W. Minnesma verzorgt voor woningen het complete installatiewerk. Wij installeren verwarmingssystemen, leggen het elektrotechnische netwerk aan en brengen water- en gasleidingen aan. Daarbovenop kunnen wij ook dak- en zinkwerk op maat aanbieden.

Appelhof 1
8465 RX Oudehaske
Tel. 0513-677370

DEKAS kantoorservice richt zich met name op kleine en middelgrote bedrijven, maar ook grote bedrijven die iets meer verwachten van hun leverancier zijn bij onze op het juiste adres. In onze winkel/showroom vindt u een ruime keus aan kantoorartikelen, machines en meubilair. 

Trekschuit 14
Postbus 666
8440 AR Heerenveen
Tel. 0513-682266

Welkom op de site van Aannemersbedrijf Blesbouw

Sinds 2004 is Aannemersbedrijf Blesbouw een allround en flexibel bouwbedrijf met een eigen werkplaats. Dankzij de werkplaats zijn lange levertijden van kozijnen e.d. verleden tijd.

Onze werkzaamheden bestaan uit, nieuwbouw, verbouw en onderhoud voor de particuliere en zakelijke opdrachtgever. Ook kunststof kozijnen en deuren behoren tot de mogelijkheden.

Met Aandacht voor bouwen! maken we graag een offerte voor u.

 

Veuger's Catering
Bûgel 3
8465 RW Oudehaske
06 - 519 90 661
0513 - 678 019

info@veugerscatering.nl

Even voorstellen

Regent Makelaars is een jonge dynamische makelaardij, welke in 2014 haar deuren opende in het Friese Oudehaske. Wij zijn met name actief in de particuliere huizenmarkt in Friesland. Adviseren u op het gebied van verkoop en aankoop van uw woning, geven investeringsadvies en beantwoorden al uw vastgoed gerelateerde vragen. Regent Makelaars is aangesloten bij VBO, een gerenommeerde brancheorganisatie voor makelaars. De aangesloten makelaars hebben een gedegen opleiding, beschikken over veel vakkennis, bieden een hoge servicegraad, zijn betrokken en kennen de lokale markt als geen ander.


 

 

Jaguar De Reefhorst Hasker Utgongen 12 8465 SJ Oudehaske Tel: 0513 41 30 20 Fax: 0513 - 41 29 00 E-mail: sales@reefhorst.nl BTW-nummer: NL-8102.11.816-B01

Seinstra Schilderwerken voor al Uw schilderwerk, beglazing, wandafwerking of een huis schilderplan.

Vegelingsoord
Tel: 0513-671269

Altenburg installatiebedrijf is gespecialiseerd in het aanbrengen, installeren en onderhouden van technische installaties. Zowel bij u thuis als in uw bedrijf kunnen wij zorg dragen voor vakkundig geïnstalleerde producten. 
Postbus 192
8440 AD Heerenveen
Tel.0513 - 623075

Olympia is een professioneel landelijk werkend uitzendbureau. Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Olympia kom dan gauw eens langs bij onze vestiging in Sneek

Oude Koemarkt 65
8601 EJ Sneek
Tel. 0515-439811

Durk Schaap en Petra de With hebben hun bedrijfsactiviteiten per 1 mei 2005 in een nieuw bedrijf ondergebracht. Onder de naam
Schaap De With Rijplatenverhuur & Transport
zijn ze gespecialiseerd in het verhuren van rijplaten zowel staal als kunststof, draglineschotten, betonplaten, bouwhekken en rioolafsluiters.
Antea Group (v/h Oranjewoud Realisatie) is specialist in het realiseren van een aantrekkelijke omgeving waarin we kunnen sporten, wonen en werken.

Antea Group heeft vestigingen over geheel Nederland
Drie verdiepingen gezelligheid Ommes!!

Oude Koemarkt 6
8441EV Heerenveen

0513-610283

 

Het enthousiaste team van kapsalon it Boskje volgt, sinds de opening op 2 September 1996, vele cursussen, show’s & trainingen om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste trends en technieken.
U kunt bij het team van kapsalon it Boskje terecht voor advies, metamorfoses, het knippen/snijden van Dames/Heren en kinderen, (woensdagmiddag korting!!), Haarkleuringen,Permanent, Opsteken, Bruidskapsels, Extensions, Epileren & verven van uw wenkbrauwen.
Kapsalon it Boskje heeft ook een zonnestudio, waar uw benen alvast een bruine teint kunnen krijgen, voordat u in uw tennisrokje op de tennisbaan verschijnt.
Ook voor Haarverzorgende producten, Stylingsproducten, Cosmetica & ADVIES kunt u  terecht bij:  
Kapsalon it Boskje,
Jousterweg 199
8465 PE Oudehaske 
tel: 0513 67 79 85

itboskje@hotmail.com       www.kapsalonitboskje.nl 

Parkeerschade?, hagelschade?, ruitschade?, aanrijdingschade?, informatie over schade?,

Praten over schade?. Kortom: Deukje? 
Autoschade Grou.
0566-622949

 

Welkom bij flexschilder.nl Friesland

Wij, Herben en Sandra Woudstra zijn het nieuwe aanspreekpunt voor flexschilder.nl Friesland. Wij zijn in 2013 begonnen met SchilderSelect. Een uitzendbureau ook specifiek voor de schildersbranche. Nu in maart 2016 hebben wij een vervolgstap gezet in de verdere professionalisering van ons bedrijf. Dit door ons aan te sluiten bij flexschilder.nl

Kortom, flexschilder.nl Friesland zorgt dat alles goed geregeld is voor werknemer en werkgever in de schildersbranche.

flexschilder.nl Friesland
Businesspark Friesland West 41
8447 SL Heerenveen
T. 0513- 67 81 21

   
 
 
 

 

WWW.THETRAVELCLUB.nl

Hoe ziet uw volgende reis eruit? Op basis van uw verhaal stel ik graag uw vakantie met u samen, zodat uw droomreis werkelijkheid wordt!

Annelies Vonk

annelies@thetravelclub.nl

www.pedicurevoetenenzo.nl

Uw voeten dragen u uw hele leven, toch worden ze vaak vergeten. Pas als ze pijnlijk worden door overtollig eelt, likdoorns, ingroeiende nagels etc. krijgen ze de juiste aandacht. Geef ze die aandacht eerder en zorg voor een goede, regelmatige voetverzorging.

Rolinda Eijer-Velkers

 

RegioBank onderscheidt zich van andere banken door de persoonlijke dienstverlening van uw eigen Zelfstandige Adviseur. U wordt geholpen door deskundige medewerkers, die u en uw situatie kennen en uw uw taal spreken.

Betalen, sparen, hypotheken en beleggen: RegioBank biedt u gunstige tarieven en heldere voorwaarden. RegioBank combineert praktisch alle
moderne bankproducten met de persoonlijke dienstverlening van uw eigen Zelfstandig Adviseur bij u in de buurt. Iemand dichtbij die uw regio goed kent en een sterke binding heeft met de omgeving. Bij wie uw financiën in goede en betrouwbare handen zijn.De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank.

 

Sjoerd van der Wal Administraties is een administratiekantoor in de regio heerenveen welke zich hoofdzakelijk richt op de MKB-sector.

Het kantoor is met name gespecialiseerd in de verzorging van financiële administratie, loonadministratie, de aangifte inkomstenbelasting, omzetbelasting, vennootschapsbelasting,  het opstellen van de jaarrekening, een tussentijds overzicht en prognoses . Belangrijke kenmerken voor het kantoor zijn de persoonlijke benadering, het permanente aanspreekpunt en de individuele oplossingen.

 

 

 

 

Op ons kunt u altijd rekenen !

Vermaning Horecaservice & Groothandel is een servicegericht bedrijf, dat sinds 1982 vanuit Oudehaske (Heerenveen) vers-producten levert aan horeca en grootverbruik. Vermaning doet er alles aan om de klant tevreden te stellen. Vervoer van onze producten wordt door ons zelf gedaan met nieuwe wagens waarin een diepvries- en een koel compartiment gebouwd zijn. Zoekt u een betrouwbare leverancier? Neem contact op met ons en wij zullen u verder informeren.

Vermaning Horeca B.V.

Appelhof 5
8465 RX Oudehaske

T:  0513 67 70 25
F:  0513 67 70 26
M: 06 53 70 61 23

E:  info@vermaninghoreca.nl