Laatste nieuws

Altijd al een balletje willen slaan ? Dat kan prima op de banen van TV de Greveling in Oudehaske. Het gehele jaar door ! Meer info ? Neem contact op met de penningmeester, tel.: 06 5023 2858


 

Lees meer...


SponsorKliks

Lees meer...


Sponsor GRATIS onze club !

Lees meer...Ontvang Nieuwsbrief


SponsorKliks

Geplaatst door op 18-11-2020
Nieuws >>

 Sponsor je vereniging "GRATIS" 

 

 

 

 

Dit nieuwsbericht  is speciaal bestemd voor onze leden, die regelmatig online bestellingen doen via het internet.

 

Dit is dus een uitgelezen kans om onze vereniging "gratis" te sponsoren. En het kost je geen cent extra !

 

Zorg er dan voor dat je je internet  online aankopen doet via de SponsorKlikslogo (zoals hierboven staat afgebeeld) van je club. Voor jou een kleine moeite, voor je vereniging directe inkomsten. Vertel dit daarom door aan familie, vrienden of kennissen die onze vereniging een warm hart toedragen.

 

Wat moet je doen ?

Ga als je de volgende keer iets online wilt kopen eerst naar de website van TV De Greveling ( www.degreveling.nl/) waar je op de homesite de banner ziet van SponsorKliks.

 

Ook kun je rechtstreeks naar de website van SponsorKliks door te klikken op: www.sponsorkliks.com/products/shops.php . Je komt dan op de websitepagina van Tennisvereniging De Greveling.

 

Vervolgens heb je de keuze uit honderden internetwinkels w.o. Bol.com, Coolblue, Zalando, Wehkamp, Hema, Mediamarkt, Albert Heijn, KLM, C&A, Blokker, Booking.com, Intertoys, Jysk, enz. enz. Tenslotte kun je kiezen uit de winkel of het product wat je zoekt. 

 

Alvast bedankt namens alle leden van TV de Greveling.