Laatste nieuws

Altijd al een balletje willen slaan ? Dat kan prima op de banen van TV de Greveling in Oudehaske. Het gehele jaar door ! Meer info ? Neem contact op met de penningmeester, tel.: 06 5023 2858


 

Lees meer...


SponsorKliks

Lees meer...


Vrijwilligers gezocht

Lees meer...


Sponsor GRATIS onze club !

Lees meer...Ontvang Nieuwsbrief


Algemeen

 

 

Tennisvereniging De Greveling is in 1983 opgericht. De tennisvereniging is al 37 jaar gevestigd aan de Toel 19 in Oudehaske. De tennisvereniging is een stabiele vereniging met ruim 150 leden en aangesloten bij de KNLTB. Binnen de vereniging is ruimte voor alle leeftijden, van jeugd tot 55+ senioren. Voor al deze leeftijdsgroepen worden diverse activiteiten georganiseerd.

Er wordt zowel recreatief als competitief getennist. De vereniging organiseert verschillende toernooien en neemt deel aan de competities van de KNLTB (zowel jeugd als senioren). Tevens hebben we in het winterseizoen een succesvolle wintercompetitie, waaraan zowel leden van De Greveling als niet-leden kunnen deelnemen.

Het tennispark beschikt over 4 all-weather banen. Deze banen zijn allemaal voorzien van energie zuinige LED-verlichting. Onze kantine*, de kleedruimtes en moderne sanitaire voorzieningen zijn nagenoeg het gehele jaar geopend. Het overdekte terras is 's winters verwarmd. (* Uitsluitend geopend tijdens competities en toernooien).

Ook in de winterperiode kan er op de all-weather banen gespeeld worden. De all-weather banen blijven beschikbaar tot de vorst het spelen of op deze ondergrond onmogelijk maakt, of als er sprake is van "opdooi".

 

Faciliteiten

- 4 tennisbanen (all-weather) met LED-verlichting

- Sfeervol clubhuis

- Kleedkamers met douches

- Sanitaire voorzieningen

- Overdekt en verwarmd terras

- Voldoende gratis parkeergelegenheid


Bezoekadres:
Toel 19
8465 RL Oudehaske
0629828266