Laatste nieuws

Het Heren 1 team van TV de Greveling heeft overtuigend met 4-2 gewonnen van Zuidlaren. Hierdoor staat het team uit Oudehaske nu gedeeld 2e samen met de Hertenkamp.

Lees meer...


Afsluiting Wintercompetitie 2017-2018

 

Lees meer...


Nieuwjaarstoernooi 2018 voor 60 plussers

Afgelopen januari is er voor de 2e keer het Nie...

Lees meer...


SponsorKliks

Lees meer...Ontvang NieuwsbriefAlgemeen

 

Tennisvereniging De Greveling is in 1983 opgericht. De tennisvereniging is al 34 jaar gevestigd aan de Toel 19 in Oudehaske. De tennisvereniging is een stabiele vereniging met ruim 175 leden en aangesloten bij de KNLTB. Binnen de vereniging is ruimte voor alle leeftijden, van jeugd tot 55+ senioren. Voor al deze leeftijdsgroepen worden diverse activiteiten georganiseerd.

Er wordt zowel recreatief als competitief getennist. De vereniging organiseert verschillende toernooien en neemt deel aan de competities van de KNLTB (zowel jeugd als senioren). Tevens hebben we in het winterseizoen een succesvolle wintercompetitie, waaraan zowel leden van De Greveling als niet-leden kunnen deelnemen.

Het tennispark beschikt over 4 all-weather banen. Deze banen zijn allemaal met verlichting.  Onze kantine*, de kleedruimtes en moderne sanitaire voorzieningen zijn nagenoeg het gehele jaar geopend. Het overdekte terras is ’s winters verwarmd. (* Tijdens competities en toernooien).

Ook in de winterperiode kan er op de all-weather banen gespeeld worden.  De all-weather banen blijven beschikbaar tot de vorst het spelen op deze ondergrond onmogelijk maakt.   

Faciliteiten

- 4 tennisbanen (all-weather) met verlichting        

- Sfeervol clubhuis 

- Kleedkamers met douches

- Sanitaire voorzieningen

- Overdekt en verwarmd terras

- Voldoende gratis parkeergelegenheid

   
Bezoekadres:
Toel 19
8465 RL Oudehaske
0629828266  

  


Grotere kaart weergeven