Laatste nieuws

Kom gezellig even een balletje slaan op onze TOSS AVOND vrijdag 17 mei a.s. vanaf 19:00 uur

Lees meer...


SponsorKliks

Lees meer...


Vrijwilligers gezocht

Lees meer...


Sponsor GRATIS onze club !

Lees meer...Ontvang Nieuwsbrief


 

KNLTB Voorjaarscompetitie 2019

 

Binnenkort start de opgave voor deelname aan de voorjaarscompetitie 2019. Als je zin hebt om volgend jaar ook competitie te  gaan spelen kijk dan of je samen met wat tennismaatjes een team kunt vormen. Bij onze club zijn er nog wel enkele mogelijkheden  om een nieuw team in te schrijven. Als je hierover informatie wilt neem dan contact op met onze Verenigings Competitie Leider Jan van den Berg. Voor beginnende teams (de zogenaamde 8&9 Tennis) zijn er competities op donderdagavond en op zondag. De inschrijving start begin januari, dus je aanmelding graag, in verband met de feestdagen, uiterlijk 15 december bij hem inleveren.
 
De KNLTB heeft voor de competitie in 2019 een aantal wijzigingen doorgevoerd. Bepaalde competitievormen of leeftijdsindelingen zijn vervallen, maar in Friesland zijn ook nieuwe competities beschikbaar. Zie hiervoor onderstaande link. Door deze wijzigingen moeten we alle teams weer opnieuw aanmelden. Als je als team volgend jaar weer meedoet (en daar rekenen we natuurlijk wel op) worden de teamcaptains verzocht een opgave van de deelnemende spelers door te geven aan Jan van den Berg via e-mailadres: jan.vdberg@hotmail.nl
 
De deelnemers aan de najaarscompetitie waren er al mee bekend, maar ook in de voorjaarscompetitie wordt er volgend jaar gespeeld met wisseling van dubbelpartners.
 
Een overzicht van de competities, speeldagen en speelsoorten/aanbod in 2019 is te vinden op onderstaande link:


Info Voorjaarscompetitie 2019-en-speeldagen