Doe mee aan onze laddercompetitie

02 mei 2021


Doe mee aan onze "LADDERCOMPETITIE"
 
Het is een heel leuk systeem om eens tegen een ander dan je vaste maatje te tennissen en toch ook een beetje het competitie element in de wedstrijden te houden. In tegenstelling tot de clubkampioenschappen is deze competitie niet beperkt tot een week, maar duurt tot 31 december 2021. Je bepaalt zelf wanneer je iemand wilt uitdagen en op een door jezelf bepaalde tijd. Of je wordt door een ander uitgedaagd en spreekt samen af wanneer de wedstrijd gespeeld wordt.  Er zijn zes laddercompetities, te weten HE, DE, HD, DD, MD en MD 55+. In de App zie je alleen de laddercompetities waar je aan deel kunt nemen op basis van geslacht en leeftijd.
 
Voor diegenen die niet bekend zijn met het principe van de laddercompetitie: De ladder is ingedeeld in treden waarbij elke trede lager een deelnemer meer kent. Dus bovenaan nummer 1, daaronder nummers 2 en 3, daaronder nummers 4, 5 en 6 etc. Doel van de competitie is om  te proberen boven aan te komen. Dit doe je door een tegenstander uit te dagen die een trede hoger of die links van jou staat.

We hopen dat deze laddercompetities voor mooie, gezellige en sportieve wedstrijden gaan zorgen en dat het voor nieuwe leden een kans is om andere leden te ontmoeten.

Als je mee wilt doen aan de laddercompetitie dan moet je je wel inschrijven via de ClubApp !

Wil je meer info, neem dan contact op met Jan van den Berg, tel. 06-12527093. Jan kan je alles vertellen over de laddercompetitie en/of ClubApp.

Met sportieve groet,
Het bestuur

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 29828266 (openingsuren kantine)

Tennispark TV de Greveling

Toel 19
8465 RL Oudehaske